– Han vet det, jeg vet det og hele laget vet det

Publisert kl19 mars 2018 12:43 by Jakob K. Gregersen

SJEF: Trener Arne Erlandsen på Ullevaal. | NTB Scanpix

Lillestrøm-keeper Marko Maric hadde ingen god dag på jobben lørdag.

LSK spilte 2-2 mot Sarpsborg 08 på Åråsen, men scoringene til bortelaget kom etter store keepertabber.

Først scoret leiesoldat Joonas Tamm 1-1 for Sarpsborg 08. Tamm stanget inn utligningen etter et frispark fra Harmeet Singh. LSK-keeper Marko Maric nølte akkurat så lenge at den estiske stopperkjempen kom først på ballen og headet den i det tomme buret. Det var tabbe nummer én fra Maric.

Senere kunne Ronnie Schwartz kunne sette ballen i åpent mål til 2-1-ledelse for Sarpsborg. Ballen ble slått inn i feltet, men da 22-åringen skulle fange ballen spratt den ut fra keeperens kropp, inn i en LSK-forsvarer og tilbake foran føttene til Schwartz. Dansken jublet mens LSK-spillerne så fortvilet på hverandre.

LES OGSÅ: Han blir Vålerengas neste storsalg

Lillestrøm klarte å sikre seg et poeng da Aleksander Melgalvis kom inn på og scoret, men etter kampen la Erlandsen liten skjul på at det var Maric sin skyld at det ikke på sesongens første seier.

– Jeg er skuffet, han er skuffet. Det er to scoringer som burde vært unngått. Keeperen er involvert i begge, sa LSK-treneren til VGTVs «På innsiden» som har fått tilgang til Lillestrøm-garderoben denne våren.

Den unge keeperen ønsket ikke å snakke med pressen etter det skuffende poengtapet.

– Han vet det, jeg vet det, hele laget vet det. Men sånn er det, er det en scoring imot så er det alltid en feil…, fortsatte Erlandsen.

Lillestrøm står dermed med et poeng etter at to runder er spilt i Eliteserien.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!