Vålerenga sin målsetning for 2021 er ennå ikke klar, men Fagermo røper sin egen

Publisert kl18 april 2021 23:17 by Jakob K. Gregersen

| NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Dag-Eilev Fagermo er inne i sin første hele sesongoppkjøring i Vålerenga.

I fjor kom han inn på Intility ved månedsskiftet januar/februar, men klarte likevel å løfte VIF helt opp til tredjeplass på tabellen.

Årets målsetning for VIF som klubb er ennå ikke helt klar.

– Det er for tidlig å komme med målsetning fordi den føler jeg at vi må diskutere både i trener-teamet, spillergruppa og alle sammen. Det pleier vi å gjøre. Det er noe vi må gjøre felles og det skal vi gjøre før seriestart selvfølgelig, sier han til klubbens egen nettside.

Fagermo er ikke kjent for å holde sine tanker for seg selv og forteller sine ambisjoner for den kommende sesongen.

Jeg mener jo det – og dette har jeg sagt hele tiden – at jeg har kommet hit for å få Vålerenga til å stabilt være et av de og det beste laget i Norge. Så vi må jo nærme oss mer og mer der.

Med fjoråret i mente vil det i så fall bety sølv eller gull. Eventuelt blir det å tette igjen poenggapet. Sølvplasserte Molde endte syv poeng foran VIF – Bodø/Glimt hele 26 poeng.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FORNØYD: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo.NTB

Har forsterket

En av Fagermos største oppgaver siden han forlot Odd har vært å rydde opp i VIF-stallen.

Siden siste serierunde sent i desember har store navn som Matthias Vilhjalmsson, Bård Finne, Mohammed Abu, Magnus Lekven, Benjamin Stokke, Herolind Shala og Johan Lædre Bjørdal alle forlatt klubben.

Inn har blant andre tidligere Bodø/Glimt-profil Amour Layouni, fjorårets toppscorer i OBOS-ligaen Henrik Udahl og Molde-talent Tobias Christensen kommet.

I tillegg bør det nevnes at Henrik Bjørdal og Vidar Örn Kjartansson ble hentet inn i fjor høst og så meget skarpe ut fra dag én.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FOR VÅLERENGA: Spissen Vidar Örn Kjartansson.NTB Scanpix