United-spiller forbauset over Solskjær-sitater: – Jeg skjønner ikke hvorfor han sa det

Publisert kl08 februar 2020 18:40 by Jakob K. Gregersen

PÅ BENKEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United foretok seg relativt lite på overgangsmarkedet i januar.

Bruno Fernandes og Odion Ighalo ble hentet inn og Ashley Young forlot klubben til fordel for Inter.

En knippe med andre spillere dro på utlån – blant dem var Marcos Rojo. Han dro på utlån til gamleklubben Estudiantes i Argentina.

I et nytt intervju kommer det frem at forsvarsspilleren er forundret over uttalelsene som manager Ole Gunnar Solskjær kom med rett før overgangen gikk gjennom.

– Marcos har vært skadet, og han har jobbet for å komme tilbake i form igjen. For øyeblikket ser det ikke ut til at han skal forlate oss, nei, sa nordmannen.

Som kjent skal altså ikke Rojo kjempe for plassen sin i Manchester United denne våren.

– Treneren sa at jeg skulle bli værende. Da han sa det, var allerede overgangen i gang. Jeg skjønner ikke hvorfor Solskjærs sa det, sa Rojo nylig ifølge Aftenposten (kan kreve innlogging).

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

PÅ TRENINGSFELTET: Manchester Uniteds Marcos Rojo.AFP

Forteller grunnen

Den store grunnen til at Marcos Rojo forlot Old Trafford er fordi han ønsker å være komme seg på landslaget igjen. Han skal ha fått beskjed av landslagstrener Lionel Scaloni om at han må spille regelmessig for å være aktuell for Argentina.

– I mars starter VM-kvalifiseringen, og det er viktig å være klar. Han sa at jeg måtte spille fast for å bli tatt ut. Det var grunnen til at jeg ville forlate Manchester.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

PROFILER: Argentinas Marcos Rojo, Lionel Messi, Javier Mascherano og Angel Di Maria.AP