Tradisjonsklubb kjemper om opprykk i England

Publisert kl25 juli 2020 21:23 by Redaksjonen

I ENGLAND: Mawouna Amevor for Notts County. | NTB Scanpix

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Harrogate Town og Notts County vant hver sin opprykkssemifinale og møtes på Wembley 2. august i kamp om den siste plassen i League Two.

Harrogate og Notts County endte på de to plassene rett bak serievinner Barrow i National League og hadde dermed hjemmefordel i semifinalene. Barrow rykket rett opp.

Harrogate vant 1-0 over Boreham Wood takket være en scoring av Jack Muldoon, mens Kristian Dennis og Callum Roberts scoret da Notts County slo Barnet 2-0.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

NETTSUS: Det scores i mål i både norsk og internasjonal fotball.AFP

Notts County er den eldste profesjonelle fotballklubb i verden. Den ble stiftet i 1862, året før Englands fotballforbund. Klubben var del av The Football League fra starten i 1888 helt til nedrykket i fjor sommer og har til sammen 30 sesonger på øverste nivå.

Harrogate ble stiftet for over 100 år siden, men har aldri spilt i Football League. Det meste av sin historie har klubben spilt i lokale serier på lavt nivå i Yorkshire. Det blir altså to klubber fra hver sin fotballverden som møtes på Wembley neste helg, dagen etter FA-cupfinalen mellom Arsenal og Chelsea.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

FOTBALL: The beautiful game.Unsplash

(©NTB)