To Brann-spillere klar for samme klubb

Publisert kl27 februar 2019 13:53 by Redaksjonen

BRANN: Trener Lars Arne Nilsen. | NTB Scanpix

Branns nysignering Marcus Mehnert leies ut til 1.-divisjonsklubben Nest-Sotra.

Brann hentet 21-åringen fra 2.-divisjonsklubben Asker like før jul, men spissen blir del av Steffen Landros mannskap i 2019.

– Jeg kom til Brann med en tanke om å skulle vise meg fram, men jeg hadde hele tiden i bakhodet at det kunne bli et utlån. Jeg tenker fram i tid og er egentlig veldig fornøyd med denne avtalen. Jeg blir en del av en god gruppe med en dyktig trener, og det kommer til å gjøre meg til en bedre spiller, sier Mehnert til Bergensavisen.

Låneovergangen har vært ventet i lengre tid.

– Jeg skal gjøre ham til en eliteseriespiss. Jeg mener Marcus har alt som skal til for å lykkes på øverste nivå, sier Nest-trener Landro.

Også Branns keepertalent Markus Olsen Pettersen skal tilbringe kommende sesong på Sotra.

LES OGSÅ: Nok et El Clásico denne midtuken. Slik ser du kampen

ELITESERIE-DEBUTEN: Markus Olsen Pettersen.NTB Scanpix