Tipp riktig på åtte kamper denne helgen. Vinn 15 000 kroner

Publisert kl03 juli 2020 16:38 by Sponset Innhold

PÅ OLD TRAFFORD: Fra Premier League-kampen mellom Manchester United og Liverpool. | Reuters

En herlig konkurranse.

15.000 premiekroner skal deles ut når helgens vinner av LeoTipset er kåret. Det går ut på å tippe riktig utfall (hjemme, uavgjort eller borte) på åtte utvalgte kamper fra både Eliteserien og europeiske storkamper.

Det er spillselskapet LeoVegas som arrangerer konkurransen. Det er gratis å delta og du må ha registrert spillekonto hos LeoVegas for å melde deg på. 

Trykk her for å delta i konkurransen!

Har du ikke konto fra før kan du registrere en her og samtidig cashe inn inntil 3000 kroner i velkomstbonus!

Premien deles ut til den som har flest av de åtte kampene rette, og hvis flere har like mange rette fordeles potten på vinnerne.

Velg din egen taktikk

Sjansen for å stikke av med potten alene vil øke med hvor dristig du tør å tippe. Manchester United – Bournemouth er en av Premier League-kampene som det skal tippes på. Med tanke på at United har sett bra ut etter pausen og Bournemouth er helt ute av form, så er selvfølgelig sjansen for å treffe klart størst om du tipper på United. Men det er det mange andre som gjør også, og potensielt flere å dele premien med.

Dermed kan det bli veldig lønnsomt å gjøre sine egne vurderinger av kampene og satse på et overraskende resultat i et par av dem.

Trykk her for å sette din predictor-kupong!

ETTER KAMP: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.Reuters

Favoritter i fare

I den tyske cupfinalen møtes Bayer Leverkusen og Bayern München. Gjestene er, som alltid, overlegne på papiret. Men så har de også feiret et like overlegent seriegull allerede. Kanskje henger bakrusen igjen?

Rosenborg må sies å ha levert enda en skuffende forestilling mot Vålerenga sist. Nå venter Janne Jönssons energiske unggutter på Nadderud, og en hjemmeseier eller uavgjort er definitivt innen rekkevidde selv om Rosenborg er relativt klare favoritter i oddsmarkedet.

Trykk her for å delta eller åpne ny Leo Vegas-konto! 

JUBEL: Bayern München-spillerne feirer scoring.Reuters