Tiger Woods involvert i alvorlig ulykke

Publisert kl23 februar 2021 21:19 by Redaksjonen

STJERNE: Golfspilleren Tiger Woods. | AFP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Golfstjernen Tiger Woods er sendt til sykehus der han opereres for skader i beina etter en alvorlig bilulykke tirsdag, sier hans agent til nettstedet TMZ.

TMZ var først ute med nyheten om bilulykken. Flere amerikanske medier siterer en politikilde som opplyser at det ble rykket ut til en bil som hadde kjørt av veien og veltet mellom Rolling Hills og Ranchos Palos Verdes.

– Bilen kjørte nordover på Hawthorne Boulevard da den krasjet. Den fikk omfattende skader, opplyser kilden. Woods var alene i bilen, og det skal ikke ha vært andre kjøretøyer involvert i ulykken.

Den 45-årige golfspilleren måtte skjæres løs fra vraket før han kunne sendes til sykehus i ambulanse for å få behandling.

Ifølge hans agent Mark Steinberg har Woods pådratt seg omfattende skader i beina og ligger på operasjonsbordet.

Et helikopter fra TV-stasjonen KABC viste bilder av en bil liggende på siden og med store skader i fronten. Det så ut som kollisjonsputene var utøst.

LES OGSÅ: – Klopp må hente Premier League-stjernen til Liverpool

Problemer

Woods var i Los Angeles i forbindelse med helgens golfturnering i Pacific Palisades. Han uttalte så sent som mandag at hans vedvarende ryggplager kan sette ham utenfor US Masters i april.

Woods ble operert i desember og er fortsatt ikke tilbake i trening.

Det er ikke første gang Woods er involvert i et biluhell. I 2009 krasjet han bilen sin utenfor sitt hjem. Det viste seg senere at bakgrunnen den gang var en voldsom krangel med hans daværende kone, som hadde avdekket hans utroskap. Det utviklet seg til en skandale som nær hadde gjort slutt på karrieren hans.

I 2017 ble han pågrepet av politiet som fant ham sovende i bilen. Han ble siktet for kjøring i påvirket tilstand. Woods forklarte at han hadde tatt smertestillende medikamenter uten å være klar over hvor sterke de var.

TMZ får opplyst at det ikke er mistanke om at Woods var alkoholpåvirket da han krasjet tirsdag. Det er ikke sagt noe om eventuelle andre medikamenter.

Dominerte

Tiger Woods var i mange år verdens suverent beste golfspiller og dominerte fullstendig på PGA-touren og i de aller største turneringene. Han har vunnet 15 majorturneringer, men US Masters-seieren i 2019 er den eneste siden sexskandalen.

Totalt har han 82 seirer på PGA-touren (tangering av rekorden) og 41 på europatouren. Han vunnet US Masters fem ganger, USAs PGA-mesterskap fire ganger, US Open og British Open tre ganger hver.

LES OGSÅ: – Klopp må hente Premier League-stjernen til Liverpool

(©NTB)