MÅL: Nick Powell feirer scoring for Manchester United.

Tidligere United-talent med hattrick på 11 (!) minutter

Ole-Jørgen Wiig

14. april 2017

Nick Powell (23) kom inn i det 66. minutt for Wigan Athletic og snudde den livsviktige kampen på egenhånd.

Wigan måtte vinne torsdag kveld hvis de skulle ha sjans til å overleve i Championship. Men vertene lå under 2-0 hjemme mot Barnsley helt til Powell fikk sjansen sin.

Den tidligere Manchester United-spilleren scoret først på et frispark, før han ett minutt senere utlignet til 2-2.

Deretter scoret han på straffe og sikret et sensasjonelt comeback. Alt på kun elleve minutter.

Nå er Wigan fire poeng fra trygg plass med én kamp mer spilt.

– Fortjener å spille i Premier League

Wigans midlertidige manager, Graham Barrow, var full av lovord av 23-åringen etter kampen. Han mener at Powell har et talent som overgår de fleste.

– På talent alene fortjener Nick Powell å spille i Premier League, sa han etter kampen til BBC.

– Jeg lyver hvis jeg sier at jeg trodde han kunne komme på og score hattrick, men du vet at han alltid kommer til å påvirke spillet, fortsatte han.