Tidligere Tippeliga-stjerne trener med LSK

Publisert kl07 juni 2018 11:56 by Jakob K. Gregersen

JUBEL: Lillestrøm-spillerne feirer scoring. | NTB Scanpix

Mathis Bolly skal fremover trene med Lillestrøm.

Det skjer fire og et halvt år etter at han ble solgt fra nettopp LSK til Fortuna Düsseldorf i Tyskland.

– Jeg har vært skadet en stund, hatt operasjon og har ikke spilt kamp på over ett år. Jeg har alltid hatt kontakt med Simon (Mesfin), og han har sagt at jeg er velkommen tilbake hit for å trene. Så det er derfor jeg er. Jeg har fått tilbud om å trene med laget for å få formen tilbake. Da er det hyggelig å benytte seg av det tilbudet, sier Bolly til klubbens nettsider.

27-åringen er for tiden kontraktsløs, men det virker uansett ikke som han kommer til å signere for LSK med det første.

– Mathis og jeg har holdt kontakten siden han dro. Vi har pratet jevnt og trutt. Og jeg har alltid sagt at jeg håper at han kommer hjem til LSK når han er tilbake i Norge – enten det er for å trene eller for å melde overgang. Men i denne fasen er det for å trene seg opp igjen. Og da er det veldig hyggelig at Mathis synes det er ålreit å komme hjem til Lillestrøm for å benytte seg av muligheten, sier sportssjef Simon Mesfin.

– Jeg tenker først og fremst bare på å komme i god form. Så tar vi det derfra. Men jeg føler meg alltid hjemme her. Så det er hyggelig å være her, avslutter den tidligere Bundesliga-proffen som ennå ikke kan trene for fullt.

Vinn billetter til hvilken Premier League-kamp du vil!