Tidligere Premier League-spiller avslører: – Jeg vurderte å ta selvmord

Publisert kl24 desember 2017 20:44 by Christian August Cederblad

VERDENS TØFFESTE LIGA: Engelsk Premier League. | Reuters

Livet til Emmanuel Eboué (34) er ikke som det en gang var.

Den tidligere Arsenal-forsvareren, som spilte for Premier League-klubben mellom 2004 og 2011, forteller han har vurdert å ta sitt eget liv.

Nedturene har de siste årene stått i kø for ivorianeren. Han mistet alle sine eiendeler og verdier i et skilsmisseoppgjør, får ikke lenger se sine tre barn, sover på gulvet hos en kamerat, og er mer enn mindre blakk. På toppen av det hele har både Eboué sin bror og bestefar, som oppdro ham, gått bort.

– Jeg trenger at Gud hjelper meg. Kun han kan fjerne selvmordstankene jeg har. Det sårer meg at jeg ikke får treffe barna mine. Før snakket vi sammen på telefonen, men nå hører jeg ikke lenger fra dem. Det gjør vondt å være alene uten dem, forteller en åpenhjertig Eboué i et intervju med avisen The Mirror via Daily Mail.

FANTASTISK MULIGHET: Julekampanje: Vinn drømmetur til Champions League-finalen