Tidligere Premier League-manager kan erstatte Allardyce

Publisert kl18 mai 2018 10:48 by Redaksjonen

MANAGER: Tidligere Everton-sjef Sam Allardyce. | Reuters

Sam Allardyce sier at han er skuffet over å ha fått sparken i Everton, men at han så det komme etter heftige mediespekulasjoner rundt hans avgang.

63-åringen var ferdig som Everton-manager etter under seks måneder ved roret på Goodison Park etter et kort møte med mannen med flest aksjer i klubben, Farhad Moshiri, onsdag.

Den tidligere engelske landslagssjefen tok over Everton etter nederlandske Ronald Koeman 30. november i fjor. På det tidspunkt lå klubben som nummer 13 på tabellen, med kun 15 poeng på 14 kamper.

Allardyce fikk klubben bort fra nedrykksstriden og Everton endte til slutt på åttendeplass, men managerens spillestil var upopulær hos fansen og til slutt fikk også klubben nok.

Silva er favoritt

Allardyce har tidligere trent klubber som Crystal Palace, Sunderland, West Ham og Newcastle. Han var også en svært kort periode landslagssjef for det engelske landslaget i 2016.

Ifølge ryktene er Marco Silva er den heteste kandidaten til å overta jobben etter Allardyce. Silva har den siste tiden vært manager i Watford, men har ikke hatt jobb på flere måneder.

Han har i lengre tid vært linket tett til Everton.

TAKKER FANSEN: Marco Silva under pre-season med Watford.Reuters

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!