Tidligere Glimt-stjerne klar for ny utenlandsk klubb

Publisert kl21 oktober 2020 00:37 by Redaksjonen

MÅL: Bodø/Glimts Kristian Fardal Opseth feirer scoring med José Ángel (José Ángel Jurado) under Eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Lillestrøm på Aspmyra stadion. Kampen endte 3-1. F | NTB Scanpix

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kristian Opseth fortsetter som norsk fotballs fremste globetrotter. Han har signert for den indiske eliteserieklubben Bengaluru.

Den tidligere Sogndal- og Bodø/Glimt-spissen spilte i fjor for tyrkiske Erzurumspor og i år for australske Adelaide United, der han produserte godt med målpoeng i A-ligaen. Nå har han signert en ettårig leieavtale med Bengaluru.

– Jeg gleder meg til denne nye utfordringen. Den indiske superligaen vokser og blir bedre for hvert år. Jeg håper jeg kan bidra til å heve nivået ytterligere, sier han til klubbens nettsted.

Han signerte sammen med den spanske midtstopperen Francisco «Fran» Gonzalez. De tar plassene til Raphael Augusto og Alberto Serran på utlendingskvoten.

Meld deg på NM i Odds! Kjemp om å vinne tusenvis av kroner. Helt gratis å delta!

HER MED PRESSEN: Kristian Fardal Opseth etter kampen mot Haugesund.NTB Scanpix

Motivert

Superligasesongen starter i november, og alle kampene skal spilles i Goa uten tilskuere og med strenge smitteverntiltak.

– Jeg gleder meg til å komme til Goa og møte mine nye lagkamerater og treneren (Carles Cuadrat). Jeg tror vi kan gjøre store ting sammen, sa Opseth.

Blant de andre spissene i Bengaluru er tidligere Vålerenga-spiller Deshorn Brown.

Meld deg på NM i Odds! Kjemp om å vinne tusenvis av kroner. Helt gratis å delta!

I SOGNDAL: Kristian Fardal Opseth avbildet på Fosshaugane Campus.NTB Scanpix

(©NTB)