Thierry Henry bekrefter Arsenal-ryktene

Publisert kl04 May 2021 08:27 by Redaksjonen

SMIL: Thierry Henry. | AP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Arsenal-legenden Thierry Henry bekrefter at svenske Daniel Ek har henvendt seg til London-klubbens eiere i håp om å få kjøpe klubben.

Det sa Henry da han var gjest i Sky Sports-studioet i forbindelse med mandagens Premier League-kamper.

Den svenske milliardæren EK skal ha skrevet et brev til den amerikanske Kroenke-familien. Der gir han uttrykk for sitt ønske om å overta kontrollen over Arsenal.

Ifølge Sky Sports er det forventet at Ek legger inn et bud på 1,8 milliarder pund, tilsvarende 20,7 milliarder norske kroner, i løpet av kort tid.

Henry, som skal være en av EKs støttespillere, er videre tydelig på at han håper interessen for oppkjøpet nå leder til en reell diskusjon. Han ser imidlertid ikke bort fra at Kroenke står fast på at et salg er uaktuelt.

– Jeg tror det kommer til å gå lang tid, og at det ikke blir lett, hvis dette noen ganger blir noe av. Jeg vil samtidig understreke at Daniel ikke vil trekke seg tilbake, men jobbe videre i håp om at de vil selge, sa han.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

LEGENDER: Arsenal-angriperne Dennis Bergkamp og Thierry Henry.AP

Upopulære eiere

Avisa Telegraph har tidligere meldt at Spotify-gründer Ek har fått med seg klubblegendene Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira i et forsøk på å kjøpe Arsenal.

Stan Kroenke er svært upopulær blant klubbens tilhengere, og særlig etter klubbens forsøk på å slutte seg til den europeiske utbryterligaen som nylig ble lansert. I likhet med de øvrige klubbene trakk Arsenal seg fra prosjektet etter massiv kritikk, og eierne har bedt om unnskyldning.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

BAK MÅL: Det spilles kamper i Premier League.AFP

(©NTB)