Tettey røper han rådførte seg med to spillere før han signerte for Rosenborg

Publisert kl12 May 2021 18:57 by Redaksjonen

SNAKKER MED PRESSEN: Alexander Tettey. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Alexander Tettey reiser hjem fra Norwich og blir Rosenborg-spiller. Han har signert for klubben ut sesongen, men åpner for å fortsette videre.

– Det er skrevet i stjernene at det hadde vært fint å avslutte karrieren i Rosenborg. Nå er det en passende tid å dra hjem, og Rosenborg er laget mitt. Når de kommer på banen og alt ligger til rette, er det veldig vanskelig å si nei, sier Tettey.

Tettey spilte sin siste kamp for Norwich lørdag og reiser hjem til Trondheim i slutten av mai. Han vil være spilleklar for Rosenborg i starten av juni.

Tettey debuterte for Rosenborgs A-lag i 2004. Han fikk med seg to seriemesterskap før han ble solgt til franske Rennes sommeren 2009. Han har siden 2012 spilt for Norwich.

Snakket med Skjelbred og Henriksen

Han har rådført seg med Markus Henriksen og Per Ciljan Skjelbred, som begge har kommet tilbake til Lerkendal etter lengre tid i utlandet, før han tok valget med å slutte ringen etter tolv år utenfor Lerkendal.

– Det hjelper å prate med de to der. Jeg visste hva Per kom til å si, så jeg startet med Markus. De fortalte om hva Åge prøver å få til nå og hvordan garderoben er. Jeg måtte få en følelse av hvordan laget er samlet sett, sier Tettey.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

UTE PÅ GRESSET: Rosenborgs Markus Henriksen og Per Ciljan Skjelbred.NTB

Kan bli flere sesonger

Trønderen har spilt 17 år på toppnivå og står med 34 landskamper for Norge. Selv om planen har vært å gi seg, holder han døren på gløtt for å fortsette

– Målet er å gjøre sitt absolutt beste ut året her og så ser vi hvordan kroppen er. Er det mulig å fortsette og det fortsatt er gøy, blir det en ny evaluering. Men mest sannsynlig legger jeg opp og gjør noe annet etter dette året her, sier Tettey.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

(©NTB)