Stortalent var på legesjekk hos Juventus, men en overgang ble det ikke

Publisert kl03 januar 2020 00:25 by Redaksjonen

UNG: Dejan Kulusevski med en Juventus-fan utenfor klubbens treningsanlegg. | AP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

19 år gamle Dejan Kulusevski var til legesjekk hos den italienske fotballgiganten Juventus, men det ble ikke noe klubbytte i første omgang.

Ifølge Kulusevskis agent, Stefano Sem, kommer svensken til å spille sesongen ferdig i Parma før overgangen blir klar.

– Han kommer til å bli i Parma ettersom klubbens president ikke ville miste ham de siste månedene av sesongen, skriver Sem i en melding til SVT.

Tidligere på dagens ble han derimot presentert som Juventus’ nye spiller. Han koster Juventus 366 millioner kroner, ifølge italienske Sky. 2000-modellen skal ha skrevet under på en femårskontrakt med Cristiano Ronaldos klubb.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

LEGENDE: Gianluigi Buffon for Juventus.AFP

God

Det er i Parma svensken har fått sitt store gjennombrudd med fire mål og sju målgivende pasninger på 17 kamper denne sesongen. Unggutten var eid av Atalanta og fikk sin Serie A-debut der sist sesong, før han ble leid ut til Parma i juli. Da han var yngre spilte han for svenske Brommapojkarna.

Han skal bestått den medisinske sjekken og skal blitt enig med Juventus om sine personlige betintelser.

Midtbanespilleren har også debutert på det svenske landslaget. Han fikk 26 minutter i 3-0-seieren over Færøyene i november.

(©NTB)