Storklubben bekrefter Eriksen-interesse: – Han er en strålende spiller

Publisert kl09 januar 2020 22:59 by Christian August Cederblad

FOR TOTTENHAM: Christian Eriksen og Serge Aurier. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det er etter alle solemerker kun snakk om et tidsspørsmål før Christian Eriksen (27) sin tid i Tottenham er over.

Den danske playmakeren, som kun har seks måneder igjen av kontrakten sin med Spurs, forlater sannsynligvis London-laget ved sesongslutt eller allerede i det pågående overgangsvinduet.

AC Milan er blant klubbene som kan bli Eriksens neste arbeidsgiver.

Direktør Giuseppe Marotta sier Serie A-laget ennå ikke har vært i kontakt med Tottenham, men at laget er ute etter en midtbanespiller og at Eriksen er en meget spennende kandidat.

– Eriksen er en strålende spiller, kontrakten hans går ut i juni, men vi har ikke snakket med Tottenham ennå. Slik jeg har forstått det er mange lag ute etter ham, men vi har ikke gått inn i noen forhandlinger, sier Marotta ifølge avisen Daily Mail.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

STJERNE: Tottenhams Christian Eriksen.Reuters

Skal handle

Om Tottenham vil sitte igjen med penger for Eriksen er de nødt til å selge ham i løpet av januar.

– Han er en viktig og interessant spiller, det kan jeg si. Vi er ute etter en midtbanespiller og en ving, og forsøker kontinuerlig å gjøre stallen mer konkurransedyktig, forklarer Marotta til slutt.

I tillegg til Milan har 27-årige Eriksen også blitt linket til Manchester United, Real Madrid og Barcelona. Flere medier har tidligere hevdet at han har bestemt seg for å fortsette karrieren i Inter, uten at det ennå er bekreftet fra noe hold.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

STJERNE: Christian Eriksen for Tottenham.AFP