Stor kåring: Eliteseriens 7 beste signeringer i 2017

Publisert kl11 november 2017 21:46 by Redaksjonen

KLASSESPISS: Nicklas Bendtner etter å ha scoret mot LSK. | NTB Scanpix

Eliteserien er straks omme og selv om ikke alle tabellplasseringene er spikret, er det tid for å oppsummere sesongen.

Mange spillere har blitt hentet til norske klubber det siste året, men noen av dem skiller seg klart ut i positiv forstand.

Under ser du hvilke nysigneringer som har imponert Sportsbibelen-redaksjonen mest:

Visste du at man kan se flere av verdens største fotballigaer helt gratis? Klikk her for full oversikt!

Tortol Lumanza (Stabæk)

Du skal lete lenge etter en spiller med så mye ro og kontroll med ballen i beina som Stabæks midtbanedirigent. En unik spillestil som man ikke ofte ser i Eliteserien, både god med ball og god i duellspillet, som smitter over på lagkameratene. Har bare blitt stadig bedre utover høsten og varter opp med tuneller og lekre finter hver eneste kamp. Kontraksløs til vinteren, men her bør Stabæk gjøre alt i sin makt for å beholde belgieren.

GOD: Stabæks Tortol Lumanza setter inn 1-0-scoringen mot Odd.NTB Scanpix

Krepin Diatta (Sarpsborg 08)

Har tatt Eliteserien med storm er er ligaens største salgsobjekt. Har vært så god at Manchester United-speidere er blitt observert på Sarpsborg stadion for å se på unggutten. Har tidvis vært ustoppelig ute på kanten, og gutten er bare 18 år. Trener Geir Bakke ba spillerne «være litt forsiktige med ham» på hans første trening i vinter, men det var ikke nødvendig. En publikumsyndling av de sjeldne.

ELITESERIEN: Tromsøs Magnar Ødegaard i duell med Sarpsborg 08s Krepin Diatta i kampen TIL-Sarpsborg 08 på Alfheim stadion.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Nicklas Bendtner (Rosenborg)

En noe treg start, men dansken blir sannsynligvis toppscorer i Eliteserien. Kåre Ingebrigtsen ga ham tillit og har fått tilbake med renter i høst. Stor bidragsyter for RBK både på og utenfor banen. En kulthelt.

SUPERSPISS: Rosenborgs Nicklas Bendtner.NTB Scanpix

Visste du at man kan se flere av verdens største fotballigaer helt gratis? Klikk her for full oversikt!