Sportsdirektør: – Jeg kunne hentet Neymar, men klubben ville ikke

Publisert kl11 april 2021 10:05 by Christian August Cederblad

GOD: Paris Saint-Germain-stjernen Neymar. | AFP

Notice: Undefined index: file in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-includes/media.php on line 1658

Notice: Array to string conversion in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-content/plugins/acf-media-credit/media-credit.php on line 403

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Eric Abidal forteller han i 2019 kunne hentet Neymar (29) tilbake til Barcelona, men at det spanske storlaget blokkerte overgangen.

Abidal, som på den tiden var sportsdirektør i Barcelona, ble nedstemt av klubbens styret, som hadde bestemt seg for å heller kjøpe Antoine Griezmann fra Atlético Madrid.

– Ti dager før vinduet stengte dro jeg til Paris for å snakke med Leonardo (PSG sin sportsdirektør). Jeg hadde også med min sjef og vi snakket om Neymar. Da min sjef ble med på reisen, var det fordi vi ville hente tilbake Neymar. Jeg tror vi 100 prosent kunne fått det til, for vi trengte en ving og Neymar hadde vært fantastisk for oss da han spilte for oss sist, sier Abidal til The Telegraph via Goal.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

SUPERSTJERNE: Neymar jubler for scoring.AP

Ødeleggende

Abidal fortsetter:

– Det handlet ikke om hvem av Neymar og Griezmann som var den beste spilleren. Jeg mente at laget trengte en ren ving, men presidenten ville heller ha Griezmann.

– Et av argumentene mot Neymar var at han hadde en pågående rettssak mot klubben, så det var ikke enkelt. Han var nødt til å stoppe den prosessen hvis han ønsket å komme tilbake til oss. For meg var det ikke noe problem, for jeg var der ikke da han dro til PSG. Jeg mener at vi kunne hentet Neymar, men det skjedde dessverre ikke, forklarer Abidal.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

BARCA: Martin Braithwaite med Barcelona-drakten. Her sammen med klubbpresident Josep Maria Bartomeu og sportsdirektør Eric Abidal.Reuters