Spansk storavis med nye rapporter om Martin Ødegaards fremtid

Publisert kl10 august 2021 20:53 by Redaksjonen

MARTIN ØDEGAARD: Real Madrids norske spiller. | AFP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Martin Ødegaard har ladet opp til ny sesong i Real Madrid, men ifølge Marca er han ikke overbevist om veien videre. Det kan gi overgang før utgangen av måneden.

Det har lenge vært usikkerhet rundt Ødegaards posisjon i Real Madrid. Sist sesong ba han selv om å bli lånt ut, og han fikk ønsket innfridd med et kort opphold i Arsenal.

Få dager før La Liga-starten er fortsatt ikke drammenserens framtid avklart.

Marcas anerkjente fotballskribent José Felix Diaz skriver tirsdag at Ødegaard er i tvil. Real-ledelsen skal i forrige uke ha blitt orientert om 22-åringens bekymringer.

Ifølge Diaz liker ikke Ødegaard utsiktene for spilletid i den spanske hovedstaden. Han frykter å havne langt bak i køen blant klubbens midtbanespillere.

Det blir sagt at Real Madrid ikke vil beholde en misfornøyd spiller. Overgangsmarkedet for Europas største ligaer stenger 31. august. En retur til Arsenal blir hyppig nevnt som et alternativ for Ødegaard.

Siden sist sesong har Real Madrid fått inn Carlo Ancelotti som ny hovedtrener. Italieneren var også i klubben da Ødegaard ble hentet fra Strømsgodset tidlig i 2015.

Få daglige oddstips hos Oddsbibelen.com

I AKSJON: Martin Ødegaard for Arsenal.Reuters

(©NTB)