– Solskjær har blitt tilbudt å hente tidligere Manchester City-spiss

Publisert kl30 januar 2021 13:00 by Christian August Cederblad

MANAGER: Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær. | Reuters

Notice: Undefined index: file in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-includes/media.php on line 1658

Notice: Array to string conversion in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-content/plugins/acf-media-credit/media-credit.php on line 403

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

En tidligere Manchester City-spiller blir oppsiktsvekkende nok koblet til Manchester United.

For United-manager Ole Gunnar Solskjær & Co. har blitt tilbudt å sikre seg Roma-spissen Edin Dzeko (34). Det melder Sport Witness, som viser til rapporter i Italia.

Det blir hevdet at Roma har gitt både Manchester United og gamleklubben Manchester City muligheten til å signere Dzeko.

Den bosniske spissen har dog ennå ikke fått noen positive signaler fra Manchester United rundt en overgang til Old Trafford. Dermed er det foreløpig ingenting som tyder på at 34-åringen blir klar for de røde djevlene med det første.

Reklame: Se herrenes håndball-VM 2021 via denne lenken!

MÅLMASKIN: Edin Džeko scorer for Roma.AFP

Vraket PL-klubb

Dzeko har ikke lenger tillit under Roma-manager Paulo Fonseca, og derfor ønsker det italienske storlaget å kvitte seg med den tidligere Premier League-spissen.

West Ham har vært svært interessert i Dzeko, men han har allerede avslått «The Hammers» fordi han ønsker seg til en vesentlig større klubb.

Dzeko ser angivelig for seg en overgang til klubber av kaliber som de nevnte Manchester-lagene, Tottenham eller Real Madrid.

Reklame: Se herrenes håndball-VM 2021 via denne lenken!

MÅL: Edin Dzeko for Roma.AFP