Solskjær: Derfor har jeg sluttet å se på skjermen under kampene

Publisert kl31 oktober 2020 23:10 by Jakob K. Gregersen

PÅ BENKEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær. | AFP

Den norske manageren melder.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær har ofte blitt avbildet på trenerbenken stirrende på en skjerm som viser kampen og repriser.

I forbindelse med VAR sitt inntog i Premier League har managerne fått en skjerm som de kan se kampen og kontroversielle situasjoner på.

Nå forteller nordmannen at han har tatt et aktivt valg om å slutte å bruke skjermen. Dette kom frem i et intervju med Jan Åge Fjørtoft og Viasat.

– Det var noen kamper her, Ole Gunnar, hvor du satt og så litt resignert ut på tribunen der. Dette er min påstand, selvsagt. Du sitter liksom med hendene i lomma og ser litt trist ut. Mens nå er du nede på sidelinjen og ser mer ut som den Ole Gunnar vi kjenner igjen. Er jeg helt ute å kjøre på den observasjonen?, spør Fjortoft.

– Tjaa… Fotball er litt rar akkurat nå. En ting har jeg i hvert fall gjort: Det er at jeg har lagt bort iPaden, som jeg har sittet og sett på noen ganger. Man får en større avstand til kampen ved å bruke den. Det er mindre stemning, så jeg har lagt fra med deg. Da går jeg heller ned på banen. Man må skape sin egen stemning har jeg funnet ut, så det er vel heller bare det at jeg er konsentrert, svarer Solskjær.

Liker du tipping og Fantasy? Da bør du melde deg på NM i Odds!

Mistet formen

Fjørtoft og Solskjær diskuterer også inngangen på denne sesongen.

Etter koronapausen var United meget gode, men mistet litt brodd helt på tampen. Spesielt i Europa League-sluttspillet.

Oppkjøringen til denne sesongen ble med andre ord veldig spesiell og Solskjær innrømmer at laget var langt unna toppformen da Premier League startet opp igjen.

– Vi spilte mye med samme ellever etter pausen og da vi startet oppkjøringen hadde vi fire spillere på trening. Det var ikke ideelt og de første ukene av sesongen ble nesten en del av oppkjøringen. Nå ser det derimot mye bedre ut, sier Solskjær til sin tidligere landslagskollega.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

PÅ SIDELINJEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford.AP