Solbakken bekrefter heftig jobbtilbud

Publisert kl08 november 2018 09:51 by Redaksjonen

GLADE: Ståle Solbakken jubler sammen med Nicolai Boilesen for noen år tilbake. | NTB Scanpix

Ståle Solbakken kunne ha sikret seg økonomisk for resten av livet ved å takke ja til et tilbud fra en styrtrik sjeik.

Men trenerprofilen var ikke interessert.

Overfor danske Ekstra Bladet bekrefter Solbakken at han i september fikk et meget lukrativt tilbud fra en klubbeier i De forente arabiske emirater.

– Ja, det er korrekt. Det kom et økonomisk helt vanvittig tilbud, men jeg gikk aldri i dialog med dem, sier den norske FC København-treneren.

Det er ikke første gang han avslår en kjempesum penger fra Emiratene.

– To ganger har det skjedd. Jeg kunne kanskje ha tjent mer på ett år enn jeg har gjort i hele min trenerkarriere. Men det er ikke noe for meg. I hvert fall ikke nå, sier Solbakken, som dermed ikke utelukker en slik mulighet i framtiden.

– Ting kan endre seg, både i verden og for meg. Hvis ting endrer seg, skal ikke jeg sitte og fordømme verken det ene eller det andre. Men akkurat nå er det ikke noe for meg, verken menneskelig eller trenermessig, sier han til Ekstra Bladet.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

SMIL: Ståle Solbakken under trening.