Slik dobler du pengene på storfavoritten i UFC

Publisert kl11 mai 2020 19:29 by Sponset Innhold

I UFC: Alexander Gustafsson og Anthony Smith. | UFC

Dette må du få med deg!

UFC 249 er akkurat unnagjort, men allerede natt til torsdag (norsk tid) fyres et nytt UFC-event av.

I hovedkampen på UFC Fight Night møtes lett tungvekterne Anthony Smith (31) og Glover Teixeira (40), der førstnevnte er favoritt.

Kampen, og alle de andre oppgjørene, kan du naturligvis spille på hos Betsafe, og setter du pengene dine på at Smith vinner på knockout eller teknisk knockout får du fristende 1.90 i odds.

På sine 11 siste MMA-seiere har Smith åtte triumfer på enten knockout eller teknisk knockout, så 31-åringen trives stående.

Hans to siste seiere har kommet via submissions, men mot brasilianske Teixeira, som er meget god på bakken, vil Smith helt klart foretrekke å holde kampen stående.

Der har han et soleklart overtak, både med tanke på ferdigheter, høyde og alder. For mens 40-årige Teixeira sin karriere de siste årene har pekt nedover, har en yngre Smith for alvor kjempet seg inn blant de aller beste UFC-utøverne i sin vektklasse.

Sjansen er derfor stor for at Smith avslutter Teixeira på knockout eller teknisk knockout i løpet av de fem rundene de to skal kjempe. 1.90 i odds gjør at du nesten dobler innsatsen din på det nevnte spillet.

Spill på Smith-seier på TK/TKO til 1.90 i odds hos Betsafe her!

You wait ages for a UFC event then two come along at once! Anthony Smith vs Glover Teixeira this WEDNESDAY night at #UFCJax!

Publisert av UFC Mandag 11. mai 2020

Fantastisk mulighet

Betsafe har naturligvis odds på samtlige kamper, og som ny kunde kan du sikre deg en flott velkomstbonus:

Sett inn minst 200 kr nå og få et gratisspill verdt 250 kr – helt til du vinner!

Gratisspillet kan brukes på for eksempel det kommende UFC-eventet eller hvilken sport du vil, og hvis du ikke vinner på gratisspillet, får du et nytt gratisspill neste uke!

Trykk her for å motta din velkomstbonus hos Betsafe!

PÅ PRESSEKONFERANSE: UFC-president Dana White.AP

Spill på Smith-seier på TK/TKO hos Betsafe her!