Slakter tidligere RBK-stjerne: – En enorm skuffelse!

Publisert kl12 November 2017 20:13 by Jakob K. Gregersen

CUPFINALEN 2015: Bak fra venstre: Ole Kristian Selnæs, Pål André Helland, Rosenborg-keeper André Hansen, Mikael Dorsin, Holmar Ørn Eyjolfsson og Alexander Toft Søderlund. Foran fra venstre: Jørgen Skjelvik, Jonas Svensson, Fredrik Midtsjø, Yann-Erik de Lanlay og Rosenborg-kaptein Mike Lindemann Jensen. | NTB Scanpix

Ole Selnæs har ikke fått det til å stemme i St. Etienne den siste tiden.

Etter overgangen fra Rosenborg var midtbanespilleren lenge en viktig brikke i laget. Den siste tiden har han slitt benken.

– Hvis ikke han skjerper seg, kommer han til å dra tilbake til Norge og få en middelmådig karriere, sier Bernard Lions, som følger fransk fotball tett, til VG.

Og det stopper ikke der.

– Han er ikke tøff nok, ikke god nok i duellspillet, ikke aggressiv nok. For pinglete, rett og slett. Han er for treg, både fysisk og i beslutningene på banen, og han er en dårlig taper; når han mister plassen sin på laget, blir han fornærmet. Han er for dårlig til å takle motgang. I stedet for å slå tilbake og kjempe hardt på trening, har han en tendens til å bli sittende og sutre på benken. Det er rett og slett uakseptabelt, fortsetter han og legger til at 23-åringen har blitt «en enorm skuffelse».

Se flere landskamper helt gratis denne uken. Klikk her for full oversikt!