Shaw lover at England forbereder seg på spesielt én ting før EM

Publisert kl1 uker siden by Redaksjonen

FOR ENGLAND: Manchester Uniteds Luke Shaw. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

England har røket ut av fotball-EM i straffesparkkonkurranser tre ganger. Foran årets mesterskap overlates ingenting til tilfeldighetene.

Det fastslår venstrebacken Luke Shaw, som nylig var med på å tape europaligafinalen på straffer, selv om han scoret for Manchester United mot Villarreal.

– For å vinne store turneringer må du ofte gjennom en straffesparkkonkurranse, og det må vi være klare for. Vi kommer til å øve på det. Uansett hvor langt det er til cupspillet – vi må være klare, og øvelse gjør mester, sier Shaw til Sky Sports.

England har en vond historie med straffesparkkonkurranser i mesterskap, men trenden snudde da nasjonen for første gang vant på straffer i VM-kvartfinalen mot Colombia (4-3) for tre år siden.

Senere vant de også på straffer mot Sveits i kampen om 3.-plassen i Uefas nasjonsliga.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FOR ENGLAND: Ross Barkley, Jordan Henderson, Marcus Rashford, Raheem Sterling, Kieran Trippier, Declan Rice, Michael Keane, Danny Rose, Jordan Pickford og Harry Kane.NTB

Riktig retning

– Vi har vunnet våre to siste, og det er åpenbart ekstremt positivt. Det går i riktig retning. Men vi må øve på hvilke straffer vi skal ta, så vi ikke står og skjelver når vi står i den situasjonen, sier Shaw.

England EM-åpner mot Kroatia søndag. Cupspillet i mesterskapet starter 27. juni.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

SER OPPOVER: Englands landslagssjef Gareth Southgate.AFP

(©NTB)