Sergio Ramos avslører hvilken klubb han aldri kommer til å signere for

Publisert kl09 april 2021 18:44 by Christian August Cederblad

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det hersker stor usikkerhet rundt Sergio Ramos (34) sin fremtid. Den spanske midtstopperen er på utgående kontrakt i Real Madrid, og foreløpig har ikke partene kommet til enighet om en forlengelse.

Ramos har derfor blitt koblet til flere europeiske storlag, men en klubb han garantert ikke kommer til å dra til er rivalen Barcelona.

– Absolutt ikke. Ingen sjans i havet!, slår Ramos fast ifølge ESPN og fortsetter:

– Jeg liker den nye Barcelona-presidenten Joan Laporte. Jeg har møtt ham ved et par anledninger og han er en fin fyr. Xavi, Carles Puyol og Lionel Messi kommer ikke til å dra til Real Madrid, og det er akkurat det samme for meg med Barcelona. Jeg kommer aldri til å spille for dem, avslutter 34-åringen.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

KAPTEIN: Real Madrid-midtstopperen Sergio Ramos.AP

Ønsker Messi velkommen

I det samme intervjuet forteller Ramos at han ikke ser for seg at nevnte Messi, som også er på utgående kontrakt, fristes av en overgang til Real Madrid.

Men skulle argentineren likevel bestemme seg for å gjennomføre en sjokkovergang til Santiago Bernabeu, vil Ramos stå klar med åpne armer.

– Selvfølgelig, 100 prosent! Han skal få lov til å bo hos meg de første ukene, før han finner seg et eget hjem her i Madrid. Hos meg kan han føle seg som hjemme, jeg hadde mer enn gjerne latt ham bo her, sier Ramos og tilføyer:

– Vi i Real Madrid har sett Messi spille på et annet lag i sine beste år. Det vil bare være fint å slippe å se ham for Barcelona hver eneste helg, og han ville åpenbart hjulpet oss til å vinne flere titler og mer suksess. Det hadde vært idiotisk av meg å si noe annet.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

I DUELL: Lionel Messi (Barcelona) og Sergio Ramos (Real Madrid).Reuters