Sarpsborg har nettopp forlenget en svært viktig kontrakt

Publisert kl26 mai 2017 13:45 by Redaksjonen

MYE JUBEL: Sarpsborg 08-spillerne jubler for 1-0-målet under eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg og Vålerenga på Sarpsborg stadion. | NTB Scanpix

– Jeg er veldig glad for å ha kommet til enighet med klubben. Fra jeg kom hit før 2013-sesongen har jeg blitt glad i Sarpsborg 08. Jeg synes vi er inne i spennende periode og gleder meg til fortsettelsen, sier Berntsen.

Trener Geir Bakke signerte også nylig en ny avtale med østfoldingene.

Fra Sarpsborg 08s side er også gleden stor over å få med Berntsen videre.

– Samarbeidet mellom Bakke, Tom Freddy Aune (assistenttrener), Berntsen og alle andre i klubben har fungert veldig bra. Dette gir oss forutsigbarhet. Nå skal hver og enkelt av disse få lov til å være best på det de kan mest om. Vi tror på dette samarbeidet, sier Bjørge Øiestad i klubbens styret.

LES OGSÅ: Klubbskifte for norsk landslagsspiller