Så kom den dårlige nyheten

Publisert kl23 oktober 2018 08:56 by Redaksjonen

I KAMP: Usain Bolt på fotballbanen for Central Coast Mariners. | AFP

Australske Central Coast Mariners opplyser at kontraktsforhandlingene med Usain Bolt har møtt en hindring på grunn av at spissen krever for mye i lønn.

32-åringen har vært på prøvespill i Australia de to siste månedene, og i helgen kom nyheten om at Bolt har blitt tilbudt en kontrakt.

Partene har ikke gått hver til sitt, men Bolt skal ikke være fornøyd med lønnen i første tilbud. Klubben frir til sponsorer for å dekke deler av stjernens honorar.

– Uten hjelp fra en tredjepart er det usannsynlig at Bolt og Central Coast Mariners vil bli enig, opplyser klubben.

– Hvis det er en passende løsning i sikte for spiller og klubb vil de to partene jobbe sammen for å bli enig, la den til.

Er du Liverpool- eller Manchester United-supporter? Da bør du lese dette!

Scoret i veldedighetskamp

Bolt scoret to mål i sitt første oppgjør fra start. Det skjedde i en veldedighetskamp tidligere i måneden. Søndag var han ikke med i troppen til Central Coast Mariners.

Den australske klubben vil ikke love Bolt spilletid for førstelaget, selv om partene blir enig om en kontrakt.

– Usain har vist voldsom forbedring under sitt opphold hos oss, og vi føler at han vil bli enda bedre med mer individuell trening og spilletid, sa klubben.

– Vi ser på en løsning for å få til dette, da klubben ikke har den luksusen å kunne gi ham det i toppserien, fortsatte den.

LES OGSÅ: Peiling på Champions League og Europa League? Da er dette konkurransen for deg!

STJERNE: Verdens raskeste mann, og nå også fotballspiller, Usain Bolt. Her under et opphold i den tyske storklubben Borussia Dortmund.Reuters

Er du Liverpool- eller Manchester United-supporter? Da bør du lese dette!