Riise: – Det er dét som har bekymret meg mest

Publisert kl01 mai 2017 10:49 by Redaksjonen

SKUFFET: Bjørn Helge Riise i Aalesund. | NTB Scanpix

Sesongen startet tungt for laget som avsluttet fjorårssesongen så sterkt. I serieåpningen ble det 1-3 borte mot Stabæk før det ble samme tapssifre hjemme mot Sarpsborg i andre runde.

Siden den gang har Trond Fredriksens mannskap hevet seg. I tredje runde tok laget ett poeng borte mot Strømsgodset, før det ble seier hjemme mot Lillestrøm.

I femte serierunde tok laget et meget sterkt poeng borte mot Rosenborg og søndag ble det 3-1-seier hjemme mot Tromsø.

Bjørn Helge Riise, som satte inn 1-1 etter 61 minutter, tror laget hadde godt av å få to tøffe kamper innledningsvis i Eliteserien.

– Vi har hatt en bra vinter og har ikke gjort noe annerledes. Det som har bekymret meg mest er at det har vært så mye snakk om høstsesongen vår i fjor. Den høstsesongen kom ikke av seg selv.

– Planen var å starte sesongen bra, men vi fikk to tøffe kamper mot Stabæk og Sarpsborg som har vist seg å være to gode fotballag. Jeg tror egentlig det er greit at vi har fått de to slagene i trynet ganske tidlig. For å ta poeng og spille så bra som vi gjorde i fjor så krever det at alle må stå på og jobbe. Det er utrolig deilig å se at alle sammen har løftet seg, sier han til NTB.

LES OGSÅ: Viktig RBK-brikke friskmelder seg til toppkampen