– Real Madrid er «sikrere enn noen gang» på å hente stjernespiller i sommer

Publisert kl13 mai 2022 15:26 by Redaksjonen

MED DRAKTEN: Real Madrid-manager Carlo Ancelotti og klubbpresident Florentino Perez. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kylian Mbappé (23) nærmer seg for alvor en overgang til Real Madrid.

Ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano er Real Madrid-styret nå sikrere enn noen gang på at Mbappé forlater Paris Saint-Germain og blir Real Madrid-spiller i løpet av sommeren.

– Ingenting er offisielt ennå. Kylian har ikke bestemt seg, men Real Madrid føler at ukens samtaler mellom partene var positive, skriver Romano til sine 7,9 millioner følgere på Twitter.

Det har lenge virket så godt som klart at Mbappé forlater PSG når kontrakten hans går ut etter denne sesongen, men et nytt svært lukrativt tilbud fra den franske storklubben skal ha gjort at Mbappé igjen har måttet vurdere egen fremtid.

I boks?

Le Parisien går enda lenger enn Fabrizio Romano. Den franske storavisen erfarer at det ikke er noen som helst tvil i styret på Santiago Bernabeu om at Mbappé velger Real Madrid og at 23-åringen kommer til å skrive under på en seks år lang avtale med klubben.

Videre meldes det at flere sentrale skikkelser i Real Madrid-hierarkiet har begynt å gjøre det klart både internt og eksternt at Mbappé blir klar for klubben.

LES OGSÅ: Hevder Salah er fristet av overgang til denne storklubben