RBK-spiller holdt på å bli solgt i sommer. Jonsson tror Hareide vil gi ham en ny sjanse

Publisert kl25 oktober 2020 18:29 by Jakob K. Gregersen

PROFILER: Rosenborg-trener Åge Hareide og fotballekspert Joacim Jonsson. | NTB Scanpix/Eurosport

Notice: Array to string conversion in /home/bitnami/sportsbibelen.no/releases/05_05_10_42_0/wp-content/plugins/acf-media-credit/media-credit.php on line 403

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Rosenborg er i ferd med å bygge opp et nytt lag etter at Åge Hareide tok over treneransvaret på Lerkendal.

I spillerstallen har det skjedd relativt store endringer etter at sesongen begynte i juni. Store navn har blitt hentet inn – blant andre Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen og Holmar Eyjolfsson.

Ut har spillere som Marius Lundemo, Birger Meling, Anders Trondsen og Torgeir Børven dratt.

Lagdelen det kanskje er størst usikkerhet rundt er forsvaret. Gustav Valsvik ble nylig sendt på lån til Stabæk, Tore Reginiussen er ønsket med videre, men teller på knappene og Pa Konate har kun kontrakt ut sesongen.

En som også holdt på å bli solgt i sommer er midtstopper Besim Serbecic. 22-åringen er for tiden lånt ut til Sarajevo i hjemlandet. Der skal han etter planen være ut sesongen før han returnerer til sesongoppkjøring på nyåret.

– Serbecic er jo faktisk interessant, men de har liksom aldri gitt ham sjansen. Jeg hørte i sommer at de holdt på å selge ham, men de valgte å beholde spilleren for å se nærmere på ham i oppkjøringen 2021, sier Joacim Jonson til Eurosport.

Liker du tipping og Fantasy? Da bør du melde deg på NM i Odds!

I ROSENBORG: Besim Serbecic.NTB Scanpix

Kun én sesong i RBK hittil

Serbecic ble hentet til Trondheim foran 2018-sesongen.

Han rakk å spille 13 kamper for klubben – fire i Eliteserien – før han gikk på lån til Bosnia.

– Han er jo litt mer spillende. God til å tre gjennom ledd. Kanskje er han god nok til å være i stopperpar med Holmar Eyjolfsson. Han er jo ung også, sier Jonsson.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

RBK I EUROPA: Erik Botheim (fra venstre), Besim Serbecic, Tore Reginiussen, Alexander Søderlund, Jonathan Levi og Marius Lundemo forrige sesong.NTB Scanpix