Odd-stjerne vil trosse klubbens råd

Publisert kl18 september 2020 23:42 by Redaksjonen

FRA TIDEN I ODD: Elbasan Rashani.

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Odds Elbasan Rashani er krystallklar på at han ikke kommer til å høre på rådene fra egen klubb.

Kantspilleren er fast bestemt på å spille den kommende Nations League-kampen for sitt kjære Kosovo mot Nord-Makedonia. Seier vil gi finalekamp mot enten Georgia eller Hviterussland, og vinneren av den kampen vil komme til EM.

Men Rashani får ikke karantenefritak fordi han spiller for et annet landslag enn Norge. Dermed venter karantene på Rashani dersom han drar – noe Odd ikke ønsker.

– Jeg har ikke noe valg, jeg må dra. Jeg kommer til å dra til den kampen uansett. Det er den viktigste kampen i livet mitt. Det gjelder ikke bare meg, Kosovo har aldri vært i et sluttspill før, og nå har vi tidenes mulighet. Vi vet at Norge også gjør det veldig bra nå, ting blir lagt til rette for dem og alle er glade for det, men gjør det for andre landslag også. Vær rettferdig og fiks det enkle problemet for alle! Det er ikke mye å be om, sier han til Eurosport.

Sportsbibelen gjentar suksessen: – Vi gleder oss enormt!

UNDER KAMP: Kosovo-spillerne Vedat Muriqi og Valon Berisha møtte Englands Jordan Henderson.Reuters

– Ikke så vanskelig!

Norske landslagsspillere som holder til utenfor Schengen får unntak fra karantenereglene. Det får da ikke Rashani – noe han synes ikke er rettferdig.

– Det er enkelt, akkurat som de gjorde med Norge nå. Jeg har tatt fire koronatester den siste halvannen uka, okay? Jeg kan gjøre det samme igjen. Jeg skal være der for landet mitt, så kommer jeg tilbake, tar de nødvendige testene og begynner å jobbe for Odd igjen. Så bare fiks det, det er ikke vanskelig!, sier Rashani.

Sportsbibelen gjentar suksessen: – Vi gleder oss enormt!

I PRESSESONEN: Odd-profil Elbasan Rashani.NTB Scanpix