Odd-stjerne avslår ny kontrakt med klubben

Publisert kl21 april 2017 09:21 by Ole-Jørgen Wiig

TRENER: Dag Eiliev Fagermo i eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Odd på Nadderud stadion. | Pedersen / NTB scanpix

Årsaken skal være uenighet om lønn.

– Det sier noe når jeg har takket nei, men jeg vil ikke fortelle så mye mer om avstanden eller annet, sier Occéan til Telemarksavisa

– Nå tror jeg det bare er best for begge parter å vente og se det an. Jeg trives her og vil gjerne bli værende, og jeg har fått et ok tilbud som jeg setter pris på, men som jeg altså har takket nei til. Jeg tror det er lurt å se dette an litt inn i framtiden, fortsetter han.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter at Odd har tilbudt canadieren ny kontrakt, og at de er «enige om at de ikke er enige.

Occéans nåværende kontrakt går ut denne sesongen.

LES OGSÅ: VIF-legenden og TV 2-profilen med stikk på Instagram