Neymar hinter om overgang for stjernespilleren: – Jeg vil spille med ham

Publisert kl15 May 2021 22:14 by Christian August Cederblad

SUPERSTJERNE: Paris Saint-Germain-angriperen Neymar. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Neymar (29) har tidligere denne sesongen gjort det klart at han ønsker å spille sammen med Lionel Messi (33).

Nå forteller Neymar at han også vil bli lagkamerat med Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo (36). Kanskje hinter Neymar om at den tidligere Real Madrid-angriperen kan komme til å bytte beite fra italiensk til fransk fotball i sommer?

– Jeg vil spille med Cristiano Ronaldo. Jeg har allerede spilt sammen med fantastiske spillere som Messi og Kylian Mbappé, men Ronaldo har jeg ennå ikke spilt med, sier Neymar i et intervju med GQ France via Marca.

Det har lenge blitt spekulert i at Mbappé kan bli solgt til Real Madrid, og at PSG i så fall vil forsøke å erstatte ham med Ronaldo, som blir linket vekk fra Juventus.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

STJERNER: Cristiano Ronaldo og Neymar.Reuters / AFP

Den store drømmen

I det samme intervjuet gjør Neymar at det klart at det store målet hans videre i karrieren er å vinne verdensmesterskapet med Brasil.

– Jeg vil vinne VM. Det har alltid vært min største drøm, samtidig som jeg ønsker å vinne alt som er mulig med PSG. Jeg fyller snart 30 år, og når det kommer til personlige utmerkelser føler at jeg har oppnådd alt jeg ønsker.

Neymar signerte nylig under på en ny langtidskontrakt med PSG. Brasilianerens nye kontrakt strekker seg til 2025.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

AVGJORDE OL-FINALEN: Neymar for Brasil i 2016 på hjemmebane.AP