GOD: Björn Bergmann Sigurdarson under eliteseriekampen mellom Sandefjord og Molde på Komplett arena.

Molde-stjernen: – Det er helt sykt!

30. april 2017

EliteserienFotball

Molde og Björn Bergmann Sigurdarson syntes å ha snudd kampen mot Sandefjord, men Pau Morers straffescoring på overtid sikret 3-3 i Eliteserien søndag.

Molde kom under 0-1 borte mot Sandefjord, men snudde kampen til 3-2 i løpet av annen omgang, mye takket være to mål av Sigurdarson. Det virket også å bli sluttresultatet før Flamur Kastrati gikk i bakken langt inne i overtiden og fikk straffespark. Det omsatte Pau Morer i mål.

– Helt sykt, for en fotballkamp! Når vi klarer å score tre mål skal vi vinne kampen. Jeg er veldig skuffet, sa Sigurdarson til Eurosport etter kampslutt.

Laget til Ole Gunnar Solskjær var svært svakt før pause, men hevet seg etter hvilen og snudde 0-1 til 3-2, mye takket være islendingen.

Spissen scoret med kun fem minutters mellomrom etter pause og kunne hatt både tre og fire mål om ikke det hadde vært for hans landsmann Ingvar Jónsson i Sandefjord-målet.

I andre enden var Flamur Kastrati nok en gang i begivenhetenes sentrum da han skaffet straffespark på overtid. Han sier han gjerne skulle tatt det selv, men at krampen hadde tatt ham. Han var likevel meget godt fornøyd med både egen og lagets innsats.

– Jeg er som en virvelvind, jeg er overalt. Gutta viste en enorm vilje i dag, og jeg synes vi gjorde en bra kamp bortsett fra de 10-12 minuttene vi var litt avskrudd, sa han.