– Messi har bestemt hvilken klubb han kommer til å spille for neste sesong

Publisert kl05 april 2021 18:38 by Christian August Cederblad

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det har hersket stor usikkerhet rundt Lionel Messi (33) sin fremtid etter at han ønsket seg vekk fra Barcelona i fjor sommer.

Argentineren har blitt koblet til både Manchester City, Paris Saint-Germain og Juventus, men nå skal han ha avgjort hvor han ønsker å spille neste sesong.

Daily Mail melder at Messi har bestemt seg for å bli værende i Barcelona. Tabloidavisen, som viser til spanske rapporter, skriver at Messi er klar til å signere under på en ny toårskontrakt med det katalanske storlaget, som knytter ham til Camp Nou til sommeren 2023.

– Messi vil vente til etter sesongen før han skriver under en ny avtale med Barcelona. Hvis alt går som det skal, og de hittil gode samtalene mellom Barcelonas nye president Joan Laporta og Messi sin far Jorge fortsetter, drar ikke Messi fra Barcelona i sommer, skriver Daily Mail.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

STJERNE: Barcelona-kaptein Lionel Messi.AFP

Viktig endring

Messi har mulighet til å forlate Barcelona gratis den 10. juni i år, men skal vi tro spekulasjonene tyder det nå på at 33-åringen likevel blir værende i det katalanske storlaget.

Det blir hevdet at Messi vil få stort sett de samme betingelsene i sin nye kontrakt som han har i dag. Blant annet forblir lønnen den samme.

At Laporta tidligere i år overtok som Barcelona-president etter Josep Maria Bartomeu skal ha vært blant nøklene for at Messi vil fortsette karrieren i Barcelona.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

KAPTEIN: Barcelona-stjernen Lionel Messi.AFP