Mente disse to managerne fortjente Manchester United-jobben mer enn Solskjær

Publisert kl03 mai 2021 11:01 by Christian August Cederblad

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Manchester United-spiller Paul Ince har tidligere ved flere anledninger vært kritisk til gamleklubbens manager Ole Gunnar Solskjær.

Igjen uttaler Ince seg i negative ord om Solskjær. Ince mente, oppsiktsvekkende nok, at både Mark Hughes og Steve Bruce fortjente jobben som United-manager mer enn Solskjær da Molde-treneren i desember 2018 erstattet José Mourinho på midlertidig basis.

– Da Solskjær fikk jobben mente jeg at han manglet viktig erfaring for å trene en av verdens største klubber. Jeg mente at det var bedre kandidater med mer erfaring, som Steve Bruce eller Mark Hughes, som kunne gjort en bedre jobb, sier Ince ifølge avisen The Mirror og tillegger:

– Når det er sagt er det tydelig at Solskjær har klart å endre spillernes tankegang etter Mourinho, og resultatene har vært veldig, veldig gode, skryter Ince.

Ince spilte for Manchester United fra 1989 til 1995. Den tidligere midtbanespilleren fikk 281 kamper og scoret 28 mål for de røde djevlene.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

DEN GANG DA: Steve Bruce og Mark Hughes tilbake i 2009.AP

Sterk karakter

Til tross for at Ince har latt seg imponere av jobben Solskjær har gjort virker det som han ennå har delte meninger om den norske treneren.

– Prestasjonene har vært for ustabile, som i kampen mot Burnley. Det var ikke bra.

Manchester United vant 3-1 etter to sene scoringer fra Mason Greenwood og Edinson Cavani.

– Men se på bortestatistikken til Manchester United. De havner under, men kommer alltid tilbake. Laget viser en sterk karakter og en mental styrke når de gang på gang snur kampene, avslutter Ince.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

TV-EKSPERTER: Andy Cole og Paul Ince.Reuters