Mener United-stjerne er ferdig i klubben

Publisert kl26 mai 2017 00:30 by Christian August Cederblad

PROFILER: Fotballekspertene Thomas Myhre og Bengt Eriksen tror Manchester United-manager José Mourinho kvitter seg med Wayne Rooney. | Eurosport Norge/AFP

– Jeg tror det. Rooney har spilt lite for Manchester United denne sesongen. Han har ikke vært en del av José Mourinhos planer, jeg tror ikke han er det i fremtiden heller, fortalte fotballekspert og tidligere landslagskeeper Thomas Myhre i MAX-studioet etter Uniteds finaletriumf onsdag kveld.

Manchester Uniteds nummer ti har vært blant klubbens viktigste spillere siden 2004, men har de siste sesongene opplevd en negativ formkurve, noe som har ført til mindre og mindre spilletid.

– Jeg tror ikke Wayne Rooney er i Manchester United neste sesong, avsluttet Myhre, som fikk støtte av sin kollega Bengt Eriksen.

– Han har hatt en fantastisk karriere, Wayne Rooney. Det har vært gull for Mourinho å ha ham som joker denne sesongen, men jeg tviler på det er i Rooneys interesse å være en joker fremover med den statistikken han har i bagasjen, argumenterte Eriksen.

Se FA Cup-finalen mellom Arsenal og Chelsea GRATIS hos Unibet her!