Mener Lampard er en perfekt erstatter for Premier League-manageren

Publisert kl31 januar 2021 20:07 by Christian August Cederblad

PROFIL: Tidligere Chelsea-manager Frank Lampard. | AP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Nylig fikk Frank Lampard (42) sparken som Chelsea-manager. Det skjedde etter at London-laget kun hadde vunnet to av sine åtte siste Premier League-kamper.

Til tross for den ennå ferske Chelsea-exiten linkes Lampard til en ny jobb. Simon Jordan mener Lampard kan være en perfekt etterfølger for Roy Hodgson (73) i Crystal Palace.

Jordan er tidligere eier og styremedlem nettopp Palace.

– Hadde jeg vært sjef i styret nå, ville jeg tenkt at Lampard kan gjøre en strålende jobb for Crystal Palace. Spesielt med tanke på at Hodgson sin tid kanskje går mot slutten, sier Jordan ifølge nettstedet talkSPORT og fortsetter:

– Med all respekt for Roy, så nærmer han seg en alder og sted i karrieren der både jobben og presset i bransjen muligens tar på mer enn det gjorde tidligere.

73-årige Hodgson er den eldste manageren i Premier League. Den tidligere Viking-trenerens kontrakt med klubben går ut ved sesongslutt.

Reklame: Se herrenes håndball-VM 2021 via denne lenken!

LEDER: Crystal Palace-sjef Roy Hodgson.Reuters

På tide?

Jordan utelukker ikke at tiden er moden for at Crystal Palace ønsker å prøve noe nytt, og at Lampard bør være blant kandidatene London-laget vurderer.

– Palace forsøkte for tre-fire år siden å endre måten de spilte på. De hadde klart seg i Premier League med Tony Pulis og Sam Allardyce, men de amerikanske eierne ville ha noe mer, så de hentet inn Frank de Boer, som ble en katastrofe. De fikk inn Roy i stedet, og resten er historie, avslutter Jordan, som poengterer at gamleklubben kanskje vil stake ut en ny kurs med en ny manager til sommeren.

Reklame: Se herrenes håndball-VM 2021 via denne lenken!

JUBEL: Fra manager Frank Lampard.Reuters