Lokalavis kobler Søderlund til Eliteserie-klubb

Publisert kl08 December 2017 09:40 by Jakob K. Gregersen

MÅLSCORER: Alexander Søderlund jubler for scoring. | AFP

Alexander Søderlund har vært i Saint-Etienne i snart to år. Sannsynligvis blir han ikke så veldig mye lenger i fransk fotball.

Tidligere i høst sa den haugesunderen følgende da han ble spurt om et mulig klubbskifte til vinteren:

– Ja, vi ser på muligheten, både fotball- og familiemessig. Familien trives ikke så veldig godt der nede. Det betyr mye for meg at de har det bra. Det er viktig at fruen og en liten baby på sju måneder har det bra og kan være litt sosiale. Det blir det ikke så mye av der nede.

Nå lanseres Haugesunds Avis (krever innlogging) han som en signering for FKH i vinter. Det gjør de i en oversikt på seks spillere som hadde fylt klubbens tribuner.

– Muligens nok en urealistisk signering, men kanskje ikke fullt så urealistisk som vi tror. Skal hjem til Haugesund og vil bort fra St. Etienne. Målet er et nytt utenlandseventyr. Men Søder er hjemmekjær og er akkurat blitt pappa. Familien mistrives i Frankrike og kanskje er ikke pengene viktigst nå. Sa til VG så sent som i november at Rosenborg og FKH var mest aktuelle hvis det ble en retur til Norge. Ville vært den perfekte signeringen for et FKH-lag som skriker etter fysikk og tilstedeværelse på topp.

Søderlund har også blitt linket til Brann dersom han vender snuten hjem mot Norge.

Sannsynligvis ønsker 30-åringen å teste en ny klubb på kontinentet før han vender tilbake til norsk fotball.

ELSKER DU FOTBALL? Se flere av de gjeveste ligaene i Europa helt gratis!