Lode røper han mottok et spinnvilt tilbud fra utenlandsk klubb før Glimt-exiten: – Kunne tjent 20 millioner kroner

Publisert kl30 januar 2022 13:09 by Christian August Cederblad

JUBEL: Fra midtstopperen Marius Lode under tiden i Bodø/Glimt. | Glimt.no

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Nylig forlot Marius Lode (28) Bodø/Glimt til fordel for 2. Bundesliga-klubben Schalke 04. Den norske midtstopperen var på utgående kontrakt i Glimt og kunne dermed hentes vederlagsfritt til Tyskland.

Men før Schalke-overgangen røper Lode han fikk en rekke lukrative tilbud fra flere utenlandske klubber.

– Jeg fikk tidlig et eventyrtilbud fra Emiratene der jeg kunne tjent 20 millioner kroner på en 1,5-årskontrakt, med bil, hus og privatsjåfør. Det var ikke måte på. Men det var ikke det jeg hadde hatt lyst til å gjøre, sier Lode i et intervju med TV 2.

Lode mottok også tilbud fra klubber i Østerrike, Kroatia og Kina.

– De siste dagene før jeg signerte her i Tyskland, dukket det opp to eller tre klubber i Kina som kunne tilby alt fra 10 til 15 milliioner kroner netto i lønn, gode signeringstillegg og syke bonuser, sier Lode.

I stedet skrev 28-åringen under en avtale med Schalke som strekker seg til juni 2024.

– Overgangen til Schalke 04 er et stort steg som jeg er veldig glad for å ta. Det er min første klubb i utlandet, og at det er en såpass stor klubb gjør meg veldig glad. Jeg hadde en fantastisk tid i Bodø/Glimt, og nå vil jeg bygge videre på det i Schalke, sa Lode da overgangen var i boks tidligere i januar.

LES OGSÅ: Ekspert mener Rosenborg bør hente tidligere Eliteserie-stjerne

BAUTA: Bodø/Glimt-spilleren Marius Lode.FotballMedia