Liverpool-stjerne: – Dette er den verste sesongen i karrieren min

Publisert kl12 May 2021 23:51 by Ole-Jørgen Wiig

MANAGER: Liverpool-sjef Jürgen Klopp. | Reuters

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Liverpool-stjernen Sadio Mané innrømmer at han har funnet denne sesongen svært utfordrende.

Senegaleseren har, i likhet med resten av Liverpool-laget, opplevde uvant mange nedturer denne sesongen – og nå er det ikke sikkert de regjerende seriemesterene greier å kvalifisere seg for neste sesongs Champions League.

29-åringen mener selv at dette er den verste sesongen i hans karriere.

– Hvis du spør meg hva som er galt er det vanskelig å svare deg fordi jeg vet ikke. Jeg har alltid prøvd å være positiv, selv når det går bra eller dårlig, sier han i et intervju med Canal Plus.

– Det er den verste sesongen i karrieren min. Jeg må innrømme det.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PROFILER: Liverpools Sadio Mané og manager Jürgen Klopp.AFP

Tatt tester

Mané avslører også at han har tatt tester for å sjekke at kroppen fungerer riktig.

– Jeg stiller meg selv alltid kritiske spørsmål, og jeg har til og med tatt en test for å se om kroppen min spiser riktig eller om noe har endret seg. Men de sjekket resultatene og alt var i orden. Jeg må nok innse at det er både oppturer og nedturer i livet. Jeg vil fortsette å jobbe hardt, og kanskje denne situasjonen vil gå over med tiden, fortsetter Mané.

Til tross for «hans verste sesong noensinne» har Mané likevel levert 14 mål og syv målgivende pasninger denne sesongen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

DUELL: Sadio Mané og Thomas Partey kjemper om ballen på Anfield.Reuters