Kobles til Premier League. Nå avslører han drømmeklubben

Publisert kl22 mars 2018 01:25 by Ole-Jørgen Wiig

SPISS: Malcom (nummer to fra høyre) feirer scoring for Bordeaux mot Dijon. | Afp

Bordeaux sin største stjerne, Malcom (21), er blitt svært så ettertraktet. Med sine åtte mål og syv målgivende pasninger på 27 kamper denne sesongen har han havnet i kikkerten til flere storklubber.

Brasilianeren har fra før av blitt koblet til en rekke storklubber som Manchester City, Manchester United, Liverpool og Bayern München, men det skal være sistnevnte hovedpersonen selv drømmer om å spille for.

– Bayern er en av de største klubbene i verden og det vil være en drøm å kunne spille der en dag. Det gjør meg glad at de tenker på meg. Jeg vil fortsette det harde arbeidet for å forbedre meg, og hvem vet, kanskje en overgang til Bayern kan bli en virkelighet snart, forteller han til tyske Sky. 

Se intervjuet nederst i saken!

– Jeg tror tiden er inne. Jeg har jobbet hardt her, og jeg er takknemlig overfor Bordeaux, men jeg trenger en ny utfordring. Jeg skal ta meg av fotballen, det kommer til å handle om Bordeaux nå, så får vi se om en stund, sier Malcom.

Spurs-manager Mauricio Pochettino skal personlig ha ringt unggutten for å overbevise ham om å komme til London-klubben, har RMC Sport tidligere meldt.

Betaler du for å se fotball på TV?: Hos Unibet kan du se flere av verdens beste ligaer helt gratis!