Klopp: – Det var veldig vanskelig for meg

Publisert kl13 april 2017 14:01 by Redaksjonen

SJEFEN: Liverpool-manager Jürgen Klopp fortviler under kamp. | Reuters

Tre sprengladninger gikk tirsdag av i nærheten av Dortmunds spillerbuss. Laget var da på vei til klubbens hjemmebane for å spille mesterligakvartfinale mot franske Monaco. To personer, blant dem Dortmund-profilen Marc Bartra, ble skadd i angrepet. Dagen etter spilte lagene 2-3 på Dortmunds hjemmebane.

Liverpool-manager Klopp trente Dortmund i sju år. Han tok opp tirsdagens hendelse på en pressekonferanse torsdag.

– Det var veldig vanskelig for meg (å høre om det som hadde skjedd), for jeg hadde mange venner på den bussen. Jeg var virkelig redd og bekymret. Jeg hadde kontakt med en del av dem, men jeg ønsket ikke å plage dem med dumme spørsmål, sa Klopp, ifølge BBC.

LES OGSÅ: Drogba klar for ny klubb