– Jeg fikk sjokk da han sa det

Publisert kl25 april 2017 11:13 by Jakob K. Gregersen

TRENER: Tidligere Tippeliga-trener Knut Tørum på benken. | NTB Scanpix

Nå går nemlig Arendal-spiss Wilhem Pepa ut mot egen trener.

I fjor scoret han hele 22 mål da klubben sikret seg opprykk til nest øverste nivå for første gang, men i år har ikke Pepa startet en eneste kamp.

Det skal være på grunn av høyden hans.

– Fordi jeg er 20 centimeter for kort. Knut sa det rett ut til meg på treningen forrige onsdag. Det kom som et sjokk på meg, og jeg skjønner ikke hvorfor han ikke sa det før sesongen. Da hadde jeg funnet meg et annet lag, sier Pepa til Agderposten (krever innlogging).

Fædrelandsvennen har prøvd å få 30-åringen til å utdype:

– Jeg vil ikke si så mye mer. Jeg har sagt mitt. Jeg vil ikke at det skal være så mye fokus på meg. Jeg skal bare fortsette å jobbe hardt, så vil sjansen min komme, forteller 171 centimeter høye Pepa til avisen (krever også innlogging).

LES OGSÅ: Bekreftet: Eliteserie-klubb setter rekord mot RBK