Hevder Roma (!) har vist interesse for tidligere Rosenborg-junior

Publisert kl02 desember 2020 19:28 by Jakob K. Gregersen

U21: Norges startellever i EM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Kypros på Marienlyst stadion. Ulrik Fredriksen, Tobias Heintz, Leo Skiri Østigård, Birk Risa, Julian Faye Lund, Håkon Evjen, Emil Bohinen, Tobias Børkeeiet, Hugo Vetlesen, Kristian Thorstvedt og Dennis Johnsen. | NTB Scanpix

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Dennis Johnsen er kanskje ikke det mest kjente navnet i fotball-Norge ennå, men 22-åringen har lenge blitt regnet som et av landets største talenter.

Han var flere år i junioravdelingen til Rosenborg, men ble kjøpt av storklubben Ajax før han rakk å debutere for A-laget.

Totalt fikk han fem førstelagskamper for den nederlandske talentfabrikken. Han var også på to utlån i Nederland.

I sommer meldte han derimot permanent overgang til Venezia i Serie B. Han syns det var godt å komme til et nytt land.

– Jeg skylder ikke på det utenomsportslige for at jeg ikke fikk det store gjennombruddet i Nederland. Men jeg må innrømme at det var godt å komme seg til et nytt land der ingen kjenner meg fra før av, sier han til Adresseavisa (krever innlogging).

Han fikk blant annet kritikk for å drible for mye i Nederland.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

FOR U21-LANDSLAGET: Dennis Johnsen.NTB

Roma følger med

I Italia har Johnsen gjort sakene sine meget godt. Laget ligger på femteplass på tabellen og klubbens mål er å rykke opp til Serie A.

Adresseavisa skriver videre at de har fått opplyst at selveste Roma følger med kantspilleren.

– Hele tiden har jeg visst at gode prestasjoner i Serie B vil skape interesse fra de største klubbene i Serie A. Det var en av årsakene til at jeg valgte å dra hit. Roma er en veldig stor klubb og jeg forventet ikke at de skulle vise interesse så tidlig, sier spilleren selv.

Han forteller videre at han ikke har noe hast med å komme seg bort fra Venezia, men at han kommer til å se på andre muligheter dersom klubben ikke rykker opp denne eller kommende sesong.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

I AJAX: Dennis Tørset Johnsen avbildet på mektige Amsterdam Arena.NTB Scanpix