Hevder Eliteserie-klubben vurderte å ansette Nordlie

Publisert kl26 november 2019 09:38 by Christian August Cederblad

PROFIL: Tom Nordlie. | NTB Scanpix

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Mandag kveld bekreftet Lillestrøm-styret at Jörgen Lennartsson (54) leder laget i sesongens siste Eliteserie-runde mot Sarpsborg 08.

Samtidig ble det vurdert om svensken skulle få sparken etter en lang tids svake resultater. Hadde det skjedd, var Tom Nordlie (57) en mann LSK var interessert i, meldte Romerikes Blad.

– Hvis styret bestemmer seg for å kvitte seg med Lennartsson, er Nordlie etter alle solemerker den desidert heteste og mest ønskede kandidaten til å ta over før siste serierunde, skrev lokalavisen via VG.

Nordlie, som var LSK-trener fra 2006 til 2008, rykket denne sesongen ned fra OBOS-ligaen med Skeid.

– Dette kommer som lyn fra klar himmel på meg. Jeg må forholde meg til det hvis det skjer noe. Men jeg vet ikke noe om dette, sa Nordlie til VG om Lillestrøm-spekulasjonene.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

SKEID-TRENER: Tom Nordlie.NTB Scanpix

Kan rykke ned

Lillestrøm er som nevnt i fryktelig form.

Søndag tapte kanarifuglene 2-1 mot Ranheim. Snuoperasjonen fører til at nedrykksstriden i årets eliteserie blir av den elleville sorten. Før siste serierunde er seks lag med i nedrykksstriden.

Ranheim er fortsatt tabelljumbo med 27 poeng, samme poengsum som Mjøndalen. Tromsø, Lillestrøm, Strømsgodset og Sarpsborg har alle 29 poeng.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!