Hevder Dembélé er så godt som enig om overgang til Premier League-klubb: – Alt tyder på det

Publisert kl28 januar 2022 21:32 by Christian August Cederblad

FOR BARCELONA: Den franske angriperen Ousmane Dembélé. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ousmane Dembélé (24) er etter alle solemerker ferdig i Barcelona. Torsdag gjentar Sky Sports nyheten om at den franske angriperen nok en gang har fått beskjed fra Barcelona om å finne seg ny klubb før overgangsmarkedet stenger mandag 31. januar.

Den spanske journalisten Alfredo Martinez hevder Dembélé nærmer seg en overgang til Premier League-klubben Chelsea.

– Chelsea er i forhandlinger med Barcelona om å hente ham, og det kan til og med hende at de er enige med Dembélé om hans personlige betingelser. Alt tyder på det, sier Martinez ifølge tabloidavisen Daily Mail.

Dembélé ble kjøpt av Barcelona for rundt 1,5 milliarder kroner fra Borussia Dortmund i 2017, men siden storovergangen har 24-åringen ikke slått til i det spanske storlaget. En rekke skader har gjort oppholdet på Camp Nou til et lite sportslig mareritt for franskmannen.

Dembélé blir i tillegg til Chelsea linket til storlaget Paris Saint-Germain i hjemlandet Frankrike. Kontrakten hans med Barcelona går ut etter denne sesongen. Barcelona ønsker å selge ham nå, i stedet for å miste ham gratis til sommeren.

– Det er helt tydelig at Dembélé ikke ønsker å fortsette i Barcelona eller er forpliktet til Barcelonas fremtidsprosjekt. På grunn av denne situasjonen har vi kommunisert til spilleren og hans representanter at han bør dra umiddelbart for vi ønsker å ha spillere som forplikter seg til prosjektet. Vi ønsker at en overgang skal skje innen 31. januar, sa Barcelona-direktøren Mateu Alemany nylig om Dembélé sin fremtid.

LES OGSÅ: Ekspert mener Rosenborg bør hente tidligere Eliteserie-stjerne