Helland om den tidligere Eliteserie-stjernen: – Det irriterer meg at jeg ikke fikk spilt mer sammen med ham

Publisert kl31 juli 2022 03:45 by Redaksjonen

JUBEL: Pål André Helland feirer scoring sammen med Lillestrøm-lagkameratene. | LSK.noJ

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

I februar i fjor forlot Pål André Helland (32) Rosenborg til fordel for Lillestrøm. 16 måneder etter klubbskiftet forteller Helland at det er spesielt én ting som ergrer ham etter ankomsten til Åråsen.

Helland legger ikke skjul på at han gjerne skulle hatt vesentlig flere minutter ute på banen sammen med spissen Thomas Lehne Olsen (30), som ble LSKs soleklare toppscorer forrige sesong.

– Thomas Lehne Olsen gikk på vannet i fjor. Det irriterer meg at jeg ikke fikk spilt mer sammen med ham. Han er en sånn spisstype som passer meg som hånd i hanske. Han er vanvittig god til å bevege seg og fotballsmart, sier Helland i NRK-podkasten «Heia Fotball».

Skader på Helland gjorde at det ble få kamper på ham og Lehne Olsen sammen i 2021.

Og etter å ha bøttet inn 26 Eliteserie-scoringer i fjor, kun den daværende Molde-stjernen Ohi Omoijuanfo med sine 27 mål leverte flere, ble Lehne Olsen kjøpt av Shabab Al-Ahli Club.

Dubai-klubben bladde opp 4,5 millioner kroner for signaturen hans, og til tross for at han kun skrev under på en ett år lang avtale, tjener 30-åringen et tosifret antall millioner på sitt utenlandseventyr.

LES OGSÅ: – Braut Brunes på vei til Eliteserie-klubb

MÅLSCORER: Lillestrøm-spiss Thomas Lehne Olsen.FotballMedia

Sett denne?