– Havnet i kjempetrøbbel etter å ha kommentert Zlatans utseende

Publisert kl17 august 2020 00:00 by Pål Magnus Tømmervold

STJERNE: Zlatan Ibrahimovic under tiden i Manchester United. | Skjermdump, Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United-spilleren Marcus Rojo forteller nå i et intervju med argentinske Infobae, gjengitt av ESPN, om den gangen han kom med slengbemerkninger myntet på Zlatan Ibrahimovic` utseende.

Førstnevnte sier han ønsket å provosere lagkompisen i en kamp under manager Jose Mourinhos ledelse, og kommenterte derfor Zlatans nese på nedlatende vis.

Kranglingen skal ha kommet som en følge av at «Ibra» ikke fikk ballen av midtstopperen.

– Han ville alltid ha ballen. Jeg tok med meg ballen over halve banen, og han trekker seg ned. Pasningen mellom linjene var der. Men Pogba var alene til venstre, så jeg sentret til ham, forteller Rojo.

Akkurat det valget hadde Zlatan liten forståelse for.  

– Han begynte å kjefte på meg, og sa: «spill ballen til meg!». Så jeg sa: «hold kjeft, stor-nese. Du vil ha alle ballene», fortsetter Rojo, som ikke legger skjul på at den svenske superstjernen tok seg nær av kommentarene.

PÅ TRENINGSFELTET: Manchester Uniteds Marcos Rojo.AFP

LES OGSÅ: Dette laget vinner Premier League neste sesong ifølge oddsen

Tøff i trynet, men …

Da lagene gikk til pause, var det ifølge argentineren ingen tvil om at stemningen mellom de to spillerne var opphetet.

– Han kom inn og sparket et eller annet. Han stoppet opp, tittet på meg og spurte: «hva var det du sa til meg?». Så jeg svarte: «hva var det du sa til meg?». Men på innsiden håpte jeg at noen skulle skille oss, fordi han kunne ha drept meg, sier Rojo.

Til alt hell fikk andre spillere med seg utviklingen mellom kranglefantene, slik at de fikk stanset bråket før det utartet seg.

Blandet suksess

Samtidig som Ibrahimovic har gjort suksess i Milan den senere tiden,  har Rojo bare startet 11 Premier League-kamper i løpet av de siste tre sesongene.

I vintervinduet ble han lånt ut til barndomsklubben Estudiantes i Argentina. Skader førte til at han bare fikk én kamp for laget.

LES OGSÅ: Dette laget vinner Premier League neste sesong ifølge oddsen

FORTVILER: Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic.AFP